20.2.2018

Perhe- ja perintöoikeus

Toimistostamme saat apua ja neuvoja jokapäiväiseen elämääsi liittyvissä asioissa. Esimerkiksi avioliiton solmimistilanteissa ja perhettä perustettaessa eteen voi tulla useita kysymyksiä, joihin liittyen asianajajan apu voi olla tarpeen; asianajaja voi mm. arvioida, kannattaako tehdä avioehtosopimus avioliittoa solmittaessa. Myös kaupantekoon, kuten asunto-osakkeen, kiinteistön tai kesämökin ostoa suunniteltaessa herää usein kysymyksiä, joihin voit saada vastaukset helposti ja nopeasti asianajajaltasi. Lakiasioiden ammattilaiselta saat myös neuvoja verotukseen ja verosuunnitteluun liittyen.

Omaisuuden ja iän karttuessa ajankohtaiseksi tulevat varsin usein omaisuuden siirtämisen sekä sukupolvenvaihdokseen liittyvät kysymykset. Asianajaja voi auttaa Sinua valmistautumaan näihin suuriin elämäsi käännekohtiin. Asianajajan tekemä etukäteissuunnittelu näissä tilanteissa voi tarjota Sinulle ja läheisillesi merkittäviä taloudellisia säästöjä muun muuassa verotuksellisesti.

Elämänkaaren päättymistilanteissa asianajaja auttaa omaisia muun muuassa perukirjan laatimisessa ja perinnönjakokysymyksissä. Asianajajan laatima testamentti ja perintöoikeuksien etukäteinen selvittäminen on paras tapa turvata työllä ja vaivalla hankitun omaisuuden jäämisen läheisille.